איך לזרז את זמן ההכנה של תפוחי אדמה בתנור

טיפ של רון:

ככה זה כשחיים עם מהנדס, דברים גאוניים שבחיים לא הייתי חושבת עליהם בעצמי הופכים להיות חלק מאורח החיים 🙂

אז ככה:

כדי לזרז אפייה של תפוחי-אדמה בתנור (רעבים כבר! עכשיו צריך לחכות איזה שעה??), עושים דבר פשוט: מכסים את התבנית עם תפוחי האדמה בתבנית תנור נוספת, כמו מכסה.  תפוחי האדמה מתבשלים בצ'יק! אחרי 20 דק' ככה הם כבר רכים, ואז שולפים את התבנית-מכסה החוצה (היא פשוט מחליקה החוצה כשמושכים) ונותנים להם להשתזף עוד איזה 10 דק', וזהו! ארוחת ערב מוכנה! בתאבון 🙂

זה כמובן עובד גם עם ירקות אחרים שאופים בתנור, למשל פרוסות חצילים שככה מוכנות ממש בצ'יק (חותכים לחצאים או לרבעים, מפזרים קצת שמן זית ולתנור). אח"כ אפשר לשדרג איתן לזניה, או סנדביץ'. תשגיחו עליהן, לא תאמינו כמה מהר זה מוכן!

מודעות פרסומת

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s