חמדה עוגות והרוגעלעך הכי טעימים שיש

האמת, רוגעלעך מעולם לא הלהיבו אותי. תמיד העדפתי קרואסונים שמנמנים , עם עדיפות לבצק על המילוי. עד שנתקלתי באלה של חמדה, ו-איך אומר עובד מהסביח? חיי השתנו… הרוגעלעך של חמדה שמנמנים, רכים, אבל עם מעטה שעושה קרנץ' קטן בביס, קצת כבדים- אבל כבדות נעימה כזו, כאילו נסכו לכם חמאה בכל הגוף, וטעימים. כלכך טעימים. אני אוכלת אותם בביסים קטנים, ולאט, אם אני מצליחה להתאפק (אפשר לקחת שניים, או שלושה כאלה, בשקית, לקראת יום ארוך במיוחד, ומידי פעם, כשכבר נגמר הכוח או רוצים להתעודד- להגניב ביס. החיוך עולה והיום פתאום נראה טוב הרבה יותר…).

יש תחרות קשה בין אלה עם השוקולד לאלה עם החלבה, עוד לא הצלחתי להחליט איזה יותר טעימים… אז ליתר ביטחון אני תמיד טועמת משניהם שוב, רק כדי לוודא.

ולמי שרעב, יש גם בריוש מלוח ומופלא, ממולא גבינת עיזים, מעוטר במגוון זרעונים, או מפתיע בשילוב פסטו בבפנוכו.  וגם יש בואיקוס שמנמנים שיחייכו אליכם מהמדף (מומלץ לבקש שיחממו לכם אותם, הרבה יותר טעים חם!).

ויש שם עוד הרבה הרבה דברים טובים….. בשורה התחתונה, חמדה זה מקום שמאוד שווה להכיר. כל המאפים מיוצרים בעבודת יד ומחומרי גלם טריים וללא תוספים ומשמרים למיניהם. המחירים מעט גבוהים (42-55 ש"ח לעוגות שמרים, 37-45 ש"ח לעוגות בחושות, למשל), אבל האיכות בהתאם, וחוץ מזה תמיד אפשר לצאת עם מאפה אישי (המוזכר לעיל) ביד וחיוך של אושר, בלי לרוקן את הכיס. מבחינתי זה המקום המועדף למאפים ופינוקים (ואת המאפים שלי אני בוחרת בקפידה).

חמדה עוגות, אבן גבירול 109 (מול מגדל המאה), טל' 074-7024664

שעות פתיחה: יום א' – יום ה'  21:00 – 08:00 ,  יום ו' 16:00 – 08:00

קרליבך 13 , ת"א,  טל' 03-5615005.

 סוקולוב 53 רמת-השרון,  טל'  074-7030213.

האתר שלהם מקסים:

http://www.2eat.co.il/hemda-ugot/

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s